a Andorra

“El coneixement no és alguna cosa separada i que es basti a si mateix, sinó que està embolicat en el procés pel qual la vida se sosté i es desembolica.” John Dewey

Comencem una nova etapa plena d’il·lusió i ganes. Anem preparant aquest projecte des de fa uns mesos i després de molt esforç ens presentem al món! Elapea Centre de Psicologia no solament és teràpia psicològica sinó que ens encanta aprendre coses noves i difondre-les. Avui dia disposem de molta tecnologia i mitjans per estar connectats i aquesta és una oportunitat per conèixer-nos i intercanviar idees.

En aquest nou espai informarem sobre temes d’actualitat, comentarem notícies, explicarem conceptes interessants relacionats amb les emocions, la conducta humana, el pensament i en definitiva qualsevol tema que considerem del vostre interès… també estem oberts a qualsevol proposta!

Us animem a participar en les entrades que anem publicant i que gaudiu llegint tots els continguts.

Ens veiem aviat!

Deixa un comentari

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages